Gastenboek

Wilt u graag een reactie achterlaten op onze site? Dat kunt u hier doen.

10 gedachten aan “Gastenboek”

 1. Janke en ik hebben heel erg genoten van ’n fijne muziekmiddag met verrassende wendingen.
  Het kleurrijke geheel gaf ’n mooi beeld van de vokale mogelijkheden van het Kamerkoor.
  Heel onderhoudend en ’n “veer” voor de repertoirekeuze.
  ’n Goede start van ’n veelbelovend jaar!

 2. Lieve Annette,
  Gedachten aan Noorwegen met de dunne muziek van ijle winden die over de vlakten jagen en.. daardoorheen de hoge tonen van sopranen , zulke ijzingwekkende hoge tonen, als brekende ijspegels!! Daarbij het entreekaartje met het noorderlicht. Wat kan een mens genieten, kortom we hebben genoten! Bedankt!
  Liefs van Joke

 3. Wat een schitterend concert gisterenavond, met allemaal onbekende, vrij moderne werken, die prachtig waren. Wij hebben zeer genoten, erg mooie uitvoering!

 4. Wat een mooie kennismaking met het Overijssels Kamerkoor. We hebben gisteravond genoten van jullie uitvoering en een zucht geslaakt: eindelijk eens een goed koor waar je met plezier naar luistert en de handen op elkaar slaat.
  We hopen dat de koorleden er evenveel plezier aan hebben beleefd als de toehoorders.

 5. Ineke en ik hebben gisterenmiddag zeer genoten van het optreden van het O.Kk, dat onder de bezielende leiding van Eugène van Boheemen optrad in de Brugkerk van Balkbrug. Het koor zong geïnspireerd, zuiver en het programma was bijzonder omdat nu eens niet de geijkte paden werden bewandeld maar zeer originele en moderne werken klonken: spannend en fraai! Ook de begeleiding was in uitstekende handen bij Paula Hopster (piano) en Esther de Boer (cello). Extra kompliment voor de hoge sopraanpartijen die glaszuiver werden vertolkt!. Kortom, een concert dat we niet licht zullen vergeten. Graag zijn we bij een volgend optreden weer van de partij!

 6. Lieve mensen,
  Gisterenavond was ik mijn stem echt totaal kwijt. Daarom zet ik maar even op papier hoe ik het concert ervaren heb.
  Direct al bij die 3 Lullabies van Gorecki was ik helemaal plat! Zó mooi gezongen en met zó’n concentratie. Bairstow vond ik zelf niet fijn zingen, zo laag, maar het klonk geweldig!
  Sinikan laulu, zo mooi teer gezongen door Wendela, Piet op zijn altblokfluit tot in alle hoeken van de kerk te horen, en dan nog een keer Pärt en Tormis. Het was zichtbaar dat Eugène jullie alle vertrouwen gaf en het jullie zelf liet doen zonder veel te hoeven sturen. Zo zag ik het althans. Het was allemaal zó verrassend en afwisselend en ik hoorde, ondanks mijn wattenhoofd, zó veel meer van de andere stemgroepen dan ik hoor op mijn sopranenplek dat het alleen daarom al leuk was om voor één keer eens in de zaal te zitten.
  Marion Oonk

 7. Beste koorleden en dirigent van het OKK,
  Wat een mooi concert gisterenmiddag (1april 2017). Weloverwogen programma met heel veel nieuwe indrukwekkende composities. De plek in de kerk was een goed gevonden. Minder overakoestiek waardoor het tekstueel goed overkwam. Ook de klank van het koor was mooi in balans. Prachtig om te zien hoe de manier van dirigeren van Eugène vetrouwen geeft aan het koor. Met name in soms complexe koorwerken.
  En het is altijd een genot om samen te werken met Steven Faber. Prachtig begeleid!
  Veel succes gewenst de komende jaren.
  Ik verheug me op de samenwerking in december 2018.

 8. Beste mensen, de heer Reuland was jarenlang Directeur van het Muzieklyceum en later Conservatorium Zwolle. Iets meer dan Docent………Het wordt vast een mooi concert. Succes!

Geef een reactie