Nieuwjaarsconcert in theater De Spiegel in Zwolle

Een feestelijk concert georganiseerd door de Lions Zwolle voor haar leden en belangstellenden, met medewerking van strijkersensemble Amarens, Masha Galperina (piano) en Niek Kleinjan (slagwerk). Na afloop brengen we met elkaar een toast uit op het nieuwe jaar!


Evenementgegevens

  • Datum:

In dit concert, dat wordt georganiseerd door de Lions Zwolle voor haar leden en belangstellenden daarbuiten, voeren we een feestelijk en afwisselend programma uit met werken van Sweelinck, Händel, Elgar, Andriessen, Hindemith, Pärt, Whitacre, Gjeilo en Lauridsen. Medewerking wordt verleend door strijkersensemble Amarens, Masha Galperina (piano) en Niek Kleinjan (slagwerk).

Een terugkerend thema in de uit te voeren koorwerken is de natuur en de liefde. Hoe kan het ook anders als je de glans en warmte van de strijkinstrumenten verbindt met de hartstocht en directheid van de menselijke stem. Doe daar nog wat prachtig beeldende teksten bij en de muzikale maaltijd kan opgediend worden. Koormuziek uit de 20e eeuw van vroeg tot laat in de tijd.

Kaarten à € 15 zijn te bestellen bij theater De Spiegel. Bij de prijs is een glas champagne na afloop inbegrepen!

Geef een reactie