Hanzeconcert met Kammerchor Constant

Zwolle ontmoet Keulen in een gezamenlijk concert van het Overijsselkamerkoor en Kammerchor Constant uit Keulen.
In de prachtige ruimte van de Basiliek zullen de klanken van Bárdos, Gorecki, Macmillan, Pärt, Reger, Rheinberger en Tormis zeer tot hun recht komen.


Evenementgegevens


Dit concert is een gezamenlijk optreden van het Overijssels Kamerkoor en Kammerchor Constant uit Keulen (D). Twee jaar geleden hebben we samen in Keulen opgetreden. Nu is het de beurt aan Constant om zichzelf te laten horen in Zwolle!
Kammerchor Constant werd in 2006 opgericht door Harald Jers en staat sinds 2015 onder leiding van dirigente Judith Mohr. Het koor bestaat uit 35 jonge, enthousiaste zangers met veel zang- en koorervaring. Het repertoire van het koor omvat werken van hoog muzikaal niveau uit vele eeuwen.
Kammerchor Constant zingt hier werken van Reger en Rheinberger. Het Overijssels kamerkoor put uit repertoire van Bárdos, Gorecki, Macmillan, Pärt en Tormis. Uiteraard worden de koren bij enkele werken ook samengevoegd.
Met de prachtige akoestiek van de Basiliek belooft het een bijzonder concert te worden!

Toegangskaarten à € 10 zijn te bestellen via de knop ‘kaartverkoop’ of door een mail te sturen naar info@overijsselskamerkoor.nl. Jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang.

2016-juni 4-page-001