Concert in Amsterdam met Gitaarensemble Baldur

Evenementgegevens

Concert in de Engelse Kerk in Amsterdam, in samenwerking met Gitaarensemble Baldur, bestaande uit de gitaristen Sjors Holleboom, Grace van Dorsten en Tom Edskes, met de première van de compositie “De Profundis” van de Franse componist Michel Bosc. Dit werk componeerde Bosc speciaal voor Baldur en het Overijssels Kamerkoor. Een 2e première om naar uit te kijken is Epitaph voor 3 gitaren van de jonge Nederlandse componist Arend Gerds. Zowel Arend Gerds als Michel Bosc zullen als gast bij dit concert aanwezig zijn!
Verder omvat het programma werken van G.P. da Palestrina, James MacMillan, Arvo Pärt, Henryk MikoŁaj Górecki, Veljo Tormis, Patrick Hawes en György Deák-Bárdos.

Kaarten zijn in de voorverkoop à € 12,50 online te bestellen. Klik hier.
De prijs aan de kerk is € 15. Jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang.flyer_amsterdam1_1-page1

baldur guitar ensemble